Nieuwbouw

Veelzijdig toepasbaar

Voor het metselen van gevels in de nieuwbouw is het Allroundsysteem uitermate geschikt. Allerlei voorkomende situaties kunnen worden opgevangen met onderdelen van deze systeemsteiger zoals verlengde hulpkortelingen, uitschuifbare (metsel)konsoles of diverse ondersteuningsonderdelen. Kortom, de Allroundmetselsteiger is voor alle denkbare werkzaamheden op hoogte in de nieuwbouw de meest gebruikte steiger. Openingen tussen ruwbouw en steiger kunnen zodoende veilig afgesloten worden. Door te metselen vanaf metselkonsoles, die in hoogte te verhangen zijn, kan steeds een ideale stahoogte ten opzichte van de stenen en speciekuip gerealiseerd worden. Dit bespaart onnodig bukken en verbetert de ergonomie.

Met de Layher steigerkappen bovenop de steiger of de tijdelijke tussenkappen is er altijd bescherming tegen regen en sneeuw op de werkvloer. Er kan langer doorgewerkt worden en de kwaliteit van het werk blijft, ondanks de slechte weersinvloeden, hoog. Met speciale ondersteuningsonderdelen, zoals het Valkopsysteem, verkrijgt men in vergelijking met losse stempels een stabiele en veilige opstelling. En door de snelheid van (de)monteren wordt er aanzienlijke personeelskosten bespaard. Voor het veilig bereikbaar maken van iedere denkbare steiger op hoogte zijn er ook diverse lichte tot zwaar belastbare Allround trappentorens verkrijgbaar. Eventueel met kindveilige hekwerken, indien dat door uw opdrachtgever wordt verlangd.

Kortom, met de Allround steiger wordt er veilig, ergonomisch en snel op hoogte gebouwd. Een duurzame en verantwoorde investering voor alle betrokkenen.

Metselsteigers nieuwbouw

Rondbouw
The Curve Amsterdam
Woningbouw
Metselsteiger
Voorbeelden van metselgevelsteigers met het Allroundsysteem.