Account manager


Account manager

 Jij gaat ervoor zorgen dat klanten veilig kunnen werken op hoogte. Layher kennen ze al, nu jou nog als aanspreekpunt voor jouw regio.


Layher is voorloper op het gebied van steigertechniek. Of het nu gaat om steigers in de bouw, industrie, offshore, evenementen, overkappingen, afschermingen, voetgangersbruggen, ondersteuningen of steigeraccessoires: Layher heeft voor elke situatie een oplossing.

Door ons innovatief karakter en uitmuntende service is Layher de concurrent telkens een stapje voor. Layher zorgt ervoor dat klanten snel, eenvoudig, technisch verantwoord en veilig kunnen gaan bouwen. Groeien is moeilijk als duidelijke marktleider, maar door slimme innovaties wordt deze positie steeds sterker afgezekerd.

 

   

  Jij gaat ervoor zorgen dat klanten veilig kunnen werken op hoogte. Je wordt het nieuwe gezicht van Layher voor de regio Antwerpen (Kempen), Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg en zet ons nog steviger op de kaart.

   

  De bestaande marktpositie biedt een solide basis, maar dankzij jouw technisch inzicht en commerciële mindset bieden up- en cross-selling Layher nog meer mogelijkheden. Je levert hiermee een essentiële bijdrage aan de ambitie van Layher, namelijk dé voorloper zijn en blijven in steigertechniek, zodat werken op hoogte voor elke klant veilig kan.

   

  Na 1 jaar : Je weet alles van de Layher producten en hun toepassingsgebieden. Je hebt de klantenportefeuille van je voorganger overgenomen en jezelf geïntroduceerd. Klanten zien jou ondertussen als de deskundige en betrouwbare gesprekspartner die ze nodig hebben..

   Jij wordt het aanspreekpunt binnen jouw regio (Antwerpen (Kempen), Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Om deze uitdagende rol goed eigen te maken en commercieel succes te behalen, is het van belang dat je begrijpt hoe de diverse partijen binnen de aannemerij, industrie en eventsector te werk gaan en hoe jij jezelf en Layher verder kunt profileren als de geschikte partner.


Layher industrie 1
Layher renovatie 2

Je krijgt een bestaande klantenportefeuille overgedragen en die diep je verder uit Je hoeft klanten niet meer uit leggen wat de voordelen zijn van de producten van Layher. Dat weten ze. Je bent wel in staat om aan de hand van inhoudelijke kennis en uitstekend advies commercieel succes te realiseren. Je begrijpt wat klanten nodig hebben en biedt ze een maximale service naar hun projecten toe.

 Je spreekt met name met professionele steigerbouwers in de bouw, industrie, event- en verhuur sector. Door het gesprek met deze partijen te blijven aan te gaan, ben je als geen ander op de hoogte van wat er in die segmenten speelt en wat de behoeften zijn. Deze behoeften vertaal je vervolgens naar concrete kansen waarbij het essentieel is dat je de toegevoegde waarde van Layher kan overbrengen op klanten. Zo introduceer je nieuwe productgroepen en verzilver je ook up- & cross selling kansen.Je komt terecht in een warme organisatie met betrokken collega’s. Jouw ondernemende karakter in combinatie met goede communicatie met collega’s van verschillende afdelingen is nodig. Enkel zo komen jullie tot succes. Als je niet op de baan bent, dan werk je van thuis of ben je natuurlijk ook welkom in het kantoor te Kontich. Je rapporteert aan de Sales Manager.

 


  • Bachelor werk- en denkniveau en bij voorkeur een technische (studie)achtergrond.
  • Sterk commercieel gevoel gepaard aan technische kennis/affiniteit.
  • Je hebt de juiste mindset, drive en leergierigheid.
  • Gezond ruimtelijk / bouwkundig inzicht.
  • Je bent sterk in het creëren en waarborgen van relaties met een focus op kwaliteit.
  • Je bent oplossingsgericht en krijgt energie van het meedenken over klant vraagstukken.
  • Je bent woonachtig in de regio.
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Frans.


Layher infra


Layher Kontich Belgie
Layher Benelux in Kontich en Raamsdonkveer (Nederland) is onderdeel van het Duitse Layher International GmbH, wereldwijd marktleider op het gebied van steigersystemen. Door middel van kwalitatieve producten, een ijzersterke service en innovatieve veelzijdigheid is Layher sinds 1946 uitgegroeid tot een begrip op de markt van steiger- en klimmateriaal.

De producten & systemen vinden hun toepassing in uiteenlopende branches. Layher systemen worden zeer breedschalig toegepast in de bouwsector, waarbij te denken valt aan woningbouw, industriebouw en renovatieprojecten. Daarnaast worden de steigersystemen veelvuldig toegepast in de industrie, bijvoorbeeld bij onderhouds- of renovatieprojecten in de (petro)chemische industrie. Daarnaast zijn er vele toepassingen in de evenementensector (oa festivals en podiumbouw).

Bij Layher GmbH werken ongeveer 1500 mensen, waarvan ca. 1000 in de productie en het hoofdkantoor en ca. 500 bij de 31 vestigingen wereldwijd.

De steigers worden in eigen beheer ontwikkeld en geperfectioneerd. Door een hoog voorraadniveau in onze vestigingen in Raamsdonksveer (NL) en in Kontich (BE) zijn zeer snelle leveringen en service mogelijk.

Het uitgebreide programma van systeemsteigers, rolsteigers en klimmaterialen voldoet uiteraard aan alle Europese normen en eisen..


  • Werken voor een marktleider.
  • Leuke collega’s, open cultuur, bevlogen management en volop kansen!
  • Innovatief en gezond familiebedrijf met passie, power en succes.
  • Een betekenisvolle rol door veiligheid van personen op hoogte te vergroten.
  • Verantwoordelijkheid en een omgeving die je uitdaagt om alles uit jezelf te halen.
  • Hard werken wordt ook goed beloond.


Layher industrie 3

Heb je interesse?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Peter Paardekooper (+31 612080342) of Veronik Van Landeghem (0479361762). 

Of kijk voor meer informatie op: www.velde.be

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord