MET AFSTAND HET LEUKSTE EVENT VAN HET JAAR!

BEN JIJ ERBIJ 6 SEPTEMBER?

Vorig jaar is het idee geboren om met motorrijdende collega’s een mooie motortour te maken. Al snel dachten we waarom enkel collega’s... laten we ook klanten en andere relaties uitnodigen. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd immers. En zo gingen we met dik 20 man op pad!
 

Dit jaar dus EDITION 2, in coronatijd is een soortgelijk mini-event wel verantwoord te organiseren. Want laten we wel wezen, er zijn ons -helaas- al heel wat events ontnomen. Dus ben je in het bezit van een motorfiets - maakt niet uit wat, of heb je een rijbewijs en denk je ik ga er een huren... alles is welkom. Op zondag 6 september gaan we er op uit. Na de koffie starten we om 11.00 uur met de tourtocht. We rijden door fraai Brabant en stoppen op een verrassend adres waar we zullen lunchen. Naar verwachting komen we rond de klok van 15:00 uur weer aan bij Layher, daar doen we nog een verstandig drankje en ontvangt een ieder een leuke attentie.

 

 

AANMELDING

Laat ons weten of je deelneemt aan EDITION 2 van LAYHER’S MOTORTOUR. Hoe? Mail bijgaand aanmeldformulier voor 30 augustus naar m.berbers@layher.nl of naar m.tukker@layher.nl Bij slecht weer schuiven we het een week op naar 13 september, dus hou daar rekening mee in je agenda als je dit topevent niet wilt missen. 

We wensen je een mooie zomer met veilige motorkilometers en zouden het leuk vinden als je aansluit.

Met vriendelijke groet,

Marina Berbers en Mike Tukker

 
X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord