Medewerker Commerciële Binnendienst

 Jij gaat ervoor zorgen dat klanten veilig kunnen werken op hoogte. Layher kennen ze al en vanaf nu ben jij hun betrouwbare en deskundige aanspreekpunt voor Zuid-Nederland..

Kantoor: Raamsdonksveer | Regio: Zuid-Nederland

Layher is voorloper op het gebied van steigertechniek. Of het nu gaat om steigers in de bouw, industrie, offshore, evenementen, overkappingen, afschermingen, voetgangersbruggen, ondersteuningen of steigeraccessoires: Layher heeft voor elke situatie een oplossing.

Door ons innovatief karakter en uitmuntende service is Layher de concurrent telkens een stapje voor. Layher zorgt ervoor dat klanten snel, eenvoudig, technisch verantwoord en veilig kunnen gaan bouwen. Groeien is moeilijk als duidelijke marktleider, maar door slimme innovaties wordt deze positie steeds sterker afgezekerd.

 
Layher raamsdonksveer

   

  Samen met je collega’s in de buitendienst ga je ervoor zorgen dat de klanten van Layher veilig kunnen werken op hoogte. Met jouw klantgerichte advies, je accurate begeleiding van ordertrajecten en proactiviteit ga je een stap verder dan wat klanten verwachten. Dat is klantenbinding op het hoogste niveau. Met jouw technisch inzicht en commerciële mindset bieden up- en cross-selling Layher nog meer mogelijkheden. Je levert hiermee een essentiële bijdrage aan de ambitie van Layher, namelijk dé voorloper zijn en blijven in steigertechniek.

   

  Na 1 jaar : Je weet alles van de Layher producten en hun toepassingsgebieden. Klanten en collega's weten waarvoor ze je kunnen bereiken en waarderen je als persoon en expert; je geeft betrouwbaar advies op basis van jouw kennis en expertise. Je klanten ervaren de persoonlijke band in hun contact met je en voelen zich thuis bij Layher.

   Als Medewerker Binnendienst ben je het directe aanspreekpunt van zowel klanten als ook van collega's. Je afnemers bevinden zich vooral in Zuid-Nederland. In gesprek met klanten zorg je voor optimaal advies en doorgrondt je eventuele verdere behoeften. Kansen die zich hier voor doen stem je af met je collega’s in de buitendienst, zodat jullie samen tot het best mogelijke resultaat komen. Maar vooral ervaren je klanten dat je naar hen luistert, helpt, het juiste advies geeft en ze zorgeloos verder kunnen met hún business.


Layher industrie 1
Layher renovatie 2

 


  • MBO+/ Bachelor werk- en denkniveau en bij voorkeur een technische achtergrond (vanuit studie of praktijk).
  • Sterke commerciële drive gepaard met technische kennis/affiniteit.
  • Communicatief sterk: je schakelt soepel met uiteenlopende gesprekspartners.
  • Je hebt de juiste mindset, drive en leergierigheid.
  • Gezond technisch/ bouwkundig inzicht.
  • Je bent sterk in het creëren en waarborgen van relaties met een focus op kwaliteit.


Layher infra


Raamsdonksveer
Layher Benelux heeft vestigingen in Raamsdonksveer, Meppel en in Kontich (België). Het is onderdeel van het Duitse Layher International GmbH, wereldwijd marktleider op het gebied van steigersystemen. Door middel van kwalitatieve producten, een ijzersterke service en innovatieve veelzijdigheid is Layher sinds 1946 uitgegroeid tot een begrip op de markt van steiger- en klimmateriaal.De producten & systemen vinden hun toepassing in uiteenlopende branches. Layher systemen worden zeer breedschalig toegepast in de bouwsector, waarbij te denken valt aan woningbouw, industriebouw en renovatieprojecten. Daarnaast worden de steigersystemen veelvuldig toegepast in de industrie, bijvoorbeeld bij onderhouds- of renovatieprojecten in de (petro)chemische industrie. Daarnaast zijn er vele toepassingen in de evenementensector (oa festivals en podiumbouw).

Bij Layher GmbH werken ongeveer 2500 mensen in 140 vestigingen in 42 landen. De steigers worden in eigen beheer ontwikkeld en geperfectioneerd. Door een hoog voorraadniveau in onze vestigingen in Raamsdonksveer (NL) en in Kontich (BE) zijn zeer snelle leveringen en service mogelijk. Het uitgebreide programma van systeemsteigers, rolsteigers en klimmaterialen voldoet uiteraard aan alle Europese normen en eisen.


  • Werken voor de absolute marktleider.
  • Leuke collega’s, open cultuur, bevlogen management en volop kansen!
  • Innovatief en gezond familiebedrijf met passie, power en succes.
  • Een betekenisvolle rol door veiligheid van personen op hoogte te vergroten.
  • Verantwoordelijkheid en een omgeving die je uitdaagt om alles uit jezelf te halen.
  • De mogelijkheid om op termijn door te groeien naar een sales buitendienst rol.
  • Een goed en compleet arbeidsvoorwaarden pakket.


Layher industrie 3

Heb je interesse?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Peter Paardekooper (+31 612080342). 

Of kijk voor meer informatie op: www.velde.nl

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord