Nieuws

Hier vind u een overzicht van de Layher Benelux nieuwsberichten.


ASV (Algemene Steiger Verhuur) project Watertoren Duinbergen/Knokke-Heist (BE).


Op 18 maart is ASV uit Sint-Niklaas gestart met de montage van de steiger rond de schacht van de watertoren.De aanbestedende overheid is AGSO-Watermaatschappij Knokke.. 

 

Lees meer...


Layher dakrandbeveiliging.


Voor werkzaamheden op het dak van ons magazijn te Raamsdonksveer hebben we voor de aannemer de dakrandbeveiliging gerealiseerd met onze eigen Layher dakrandbeveiliging. 

 

Lees meer...


Layher Benelux goed voorbereid op het voorjaar.


Zoals elk jaar zien we in het voorjaar de vraag naar steigermateriaal sterk stijgen. Een belangrijke meerwaarde van Layher is een hoog voorraadniveau en snelle levering. 

 

Lees meer...


AIC Harderwijk bouwt mee aan nieuw innovatiecentrum

In september 2020 is AIC gestart met het steigerwerk op dit bijzondere project: Een nieuw innovatiecentrum voor een grote Duitse kachelfabrikant. De opdrachtgever, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bijzondere glasconstructies wereldwijd, vroeg AIC om mee te denken...

Lees meer...


Ladders en trappen met de kwaliteit van Layher

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Layher GmbH is begonnen met het produceren en verkopen van houten ladders. Layher heeft dan ook een omvangrijk assortiment aan ladders en trappen met de hoge kwaliteit en duurzaamheid die je van Layher kunt verwachten. Op www.layherladders.com is het nu mogelijk direct alle ladders en trappen te bestellen en vandaag voor 12:00 besteld is de volgende werkdag geleverd.

Lees meer...


Het Stellingterras van Kontrimo

In Beveren (België) werd de eerste stellingterrastoren van België geopend. Het initiatief komt van stellingbouwer Michel Van den Brande bekend van ‘The Sky Is The Limit’. Hij wil met zijn terrastorens horecazaken ter hulp schieten en bedacht een oplossing....

Lees meer...


MET AFSTAND HET LEUKSTE EVENT VAN HET JAAR!

Helaas is deze tweede editie door de aangescherpte Coronamaatregelen geannuleerd.

Lees meer...


NIEUWE CATALOGI BESCHIKBAAR,

 

PRIJZEN BLIJVEN GELIJK

 

Zoals elk jaar in april presenteren wij nu graag de nieuwe catalogus voor Allround- en Blitz-steigersysteem. Het is gebruikelijk dat onze vertegenwoordigers deze in de komende weken bij u langs komt brengen. Gezien de huidige situatie is dat helaas niet mogelijk, maar de catalogi zijn nu ook direct beschikbaar op onze website.

  

Lees meer...


MAATREGELEN CORONAVIRUS

 

Geachte relatie,

Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogd risico op besmetting door het Coronavirus (COVID-19), hebben wij als Layher Benelux maatregelen genomen ter bescherming voor onze mensen, onze klanten en om de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen. Onderstaande maatregelen zijn ingegaan vanaf maandag 16 maart 2020.

    

Lees meer...


Bezoek Domtoren in Utrecht.

 

Op woensdag 2 oktober j.l. heeft een groep medewerkers van Layher op uitnodiging van Rojo Steigerbouw een bezoek gebracht aan De Domtoren in Utrecht. Deze beroemde klokkentoren van maar liefst 112 meter hoog is door Rojo Steigerbouw BV de afgelopen maanden in de steigers gezet voor een complete renovatie.

 

Lees meer...


Layher op Bouwcompleet 2019.

 

In Evenementenhal Hardenberg van 9 t/m 11 oktober 2019. (Stand 409)

 

Layher is het systeem voor steigers. Of het nu gaat om nieuwbouw-, metsel- renovatie- ondersteuning- of rolsteigers; Layher heeft de beste oplossing.

Onze steigersystemen zijn beschikbaar in staal, Lightweight hoge sterktestaal en aluminium.....

 

 

Lees meer...


Layher stapelbak klein gesloten gecertificeerd voor toepassing als hijsbak

 

De stapelbak gesloten en de stapelbak gaas zijn al enkele jaren gecertificeerd voor de toepassing als hijsbak en mogen aan de hijsogen worden gehesen. Hiermee is opslag en transport van kleine materialen efficiënt en veilig....

 

 

 

Lees meer...


Renovatie Immeuble Mozart te Metz

Het project betreft de renovatie van de gevels en het vervangen van de kozijnen. In eerste instantie was het uitgangspunt om te starten op het platte dak. Uit een studie bleek dat de dakconstructie niet sterk genoeg was om hierop de stelling(steiger) constructie af te steunen......

 

 

Lees meer...


De nieuwe LW Stalen Vlonder

Lichter en sneller!

Tijdens de Bauma 2019 in april introduceerde Layher de nieuwe revolutionaire Layher LW (Lightweight) stalen vlonder.  


Lees meer...


Realisatie van het platform “Vanilla Sky” in Charleroi

In Juni van dit jaar had de firma PAC'ECHAF de opdracht tot het realiseren van het evenementenplatform 'Vanilla Sky'. Gelegen naast een hangar aan het einde van de startbaan op de luchthaven Charleroi Lees meer...


MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor machines en bouwmaterieel in Kortrijk Xpo.

Layher is hier ook weer aanwezig!

 

Lees meer...


Restauratie op grote hoogte

Sedert enige tijd is Group Monument uit Ingelmunster begonnen aan de restauratie van de noordelijke, grote toren van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen. Group Monument is de belangrijkste Belgische groep  bouwondernemingen voor het renoveren en restaureren van bouwwerken met kunsthistorische waarde. 

 

Lees meer...


Het Layher Platform

Met nieuwe functionaliteiten

Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we in januari van dit jaar ons nieuwe digitale platform gelanceerd. Op dit platform vindt u informatie over Layher Benelux, kunt u als Layher klant eenvoudig uw bestelling plaatsen of documentatie inzien. Dit was echter een eerste stap. 

 

Lees meer...


Haal je grote liefde van stal en ben erbij op 1 september!

In onze branche werken veel motorrijders, en wij kunnen het weten want alleen bij Layher Benelux werken er al 7! Het idee om eens samen een mooi stukkie te gaan sturen was dan ook snel geboren. Hoe leuk zou het zijn om daar ook relaties voor uit te nodigen.

 

Lees meer...


Eerste nieuwe Lightweight stalen steigervlonders geleverd!

Klop Verhuur b.v. in Vianen heeft als eerste klant ter wereld de nieuwe LightWeight (LW) stalen vlonders geleverd gekregen. Deze primeur vond plaats op 16 april jl. 

Lees meer...

 

Layher camera- of videotorens op de sportvelden via 8sports

8sports is ontstaan vanuit een zoektocht naar goede, praktische en gebruiksvriendelijke inrichtingsmaterialen tegen een redelijke prijs. Middels 8sports worden de voor onze eigen vereniging ontwikkelde producten en kennis aan andere verenigingen aangeboden. Een van deze producten is de videotoren (of cameratoren). 

Lees meer...

 Layher stopt met markeren 1.03 m (blauw) en 1.40 m (groen) materialen.

Per heden worden onze 1.03 m (blauw) en 1.40 m (groen) materialen niet meer gemarkeerd.
Hiermee zijn wij sinds enige tijd gestopt omdat verschillende klanten hebben laten weten dit niet nodig te vinden. 

 


Speciaal Layher Engineering Seminar

In 2021 organiseert Layher Benelux weer een seminar voor medewerkers van ingenieursbureaus en technische bureaus die actief zijn in de engineering van tijdelijke hulpconstructies, steigers en  constructies opgebouwd met Layher-systemen. Met zowel een praktische als statische toelichting op de onderliggende technieken.

Lees meer...

 


Nieuw Layher servicedepot in Meppel


Om onze klanten in de noordelijke helft van Nederland beter en vooral sneller van dienst te kunnen zijn, hebben we een magazijn in Meppel geopend.

Deze is te vinden op industrieterrein Noord 1, aan de Scherpemaat 4 in Meppel.

Lees meer...


Bedankt voor uw bezoek en belangstelling op de Batibouw 2019 in Brussels Expo. 

Lees meer...

 

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord