MAATREGELEN CORONAVIRUS

   

  BEPERKING RISICO BESMETTING

  Geachte relatie,

  Gezien de recente ontwikkeling en het verhoogd risico op besmetting door het Coronavirus (COVID-19), hebben wij als Layher Benelux maatregelen genomen ter bescherming voor onze mensen, onze klanten en de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen. Onderstaande maatregelen zijn ingegaan vanaf maandag 16 maart 2020.  
  Wij volgen als Layher BV en NV de richtlijnen en het advies van de Nederlandse en Belgische overheid. Onze locaties in Raamsdonksveer, Meppel en Kontich (B) zijn geopend om onze klanten te bedienen.
   
  Magazijn 
  Wij hebben de magazijndiensten zo ingericht dat er geen fysiek contact meer is tussen de medewerkers bij werkoverdracht.
   
  Kantoor 
  Onze interne teams, die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering, zijn zo opgesplitst dat er zo min mogelijk contact met elkaar is om besmetting te voorkomen. Waar mogelijk wordt er door de werknemers thuis gewerkt.
   
  Buitendienst 
  Onze ondersteunende- en externe (sales)werknemers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze werknemers zullen beperkt op afspraak bij u op bezoek komen en ook afspraken op de Layher-locaties worden tot een minimum beperkt. U kunt natuurlijk altijd via www.layher.nl, www.layherrolsteigers.com en www.layherladders.com zelf offertes aanmaken, bestelling doorgeven, uw gegevens inzien en productinformatie downloaden. Mocht u nog geen inlogcode hebben voor de MijnLayher omgeving, vraag deze dan vrijblijvend aan.
   
  Leveranciers 
  Onze leveranciers mogen hun goederen afleveren op de daarvoor bestemde plekken. Om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden, vragen wij onze leveranciers zelf hun bon af te tekenen. Zij mogen het bedrijfspand niet betreden.

  Voorraden
  De voorraden bij Layher zijn volledig op peil. Dit geldt voor de voorraden in Nederland, België maar ook op de fabriek in Duitsland. Ook de voorraden van ruw materiaal zijn hoog. Wij kunnen dan ook aan elke vraag voor steigermateriaal voldoen.

  Wij houden de ontwikkelingen betreffende het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Wij vertrouwen erop dat deze preventieve genomen maatregelen voor nu voldoende zijn. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit. Daar handelen we ook naar.
  Mocht u meer informatie wensen of hebt u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Layher Benelux of bellen naar het algemene nummer ++31 (0)162 58 68 00. Gelieve deze communicatie verder te verspreiden naar alle betrokkenen binnen uw organisatie. Blijf veilig, blijf gezond!
   
   
  Met vriendelijke groet,

  Hans Pluimes, directeur Layher Benelux

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord