Eurosafe Solutions

Trainingslocatie Eurosafe Group Zwolle voorzien van Layher steigermateriaal

De trainingslocatie van Eurosafe Group in Zwolle is onlangs gerealiseerd met het Layher steigermateriaal. Layher leverde al eerder materiaal aan voor de trainingslocatie van R3B (onderdeel van Eurosafe Group) in Zevenbergen. Het steigermateriaal wordt ingezet als oefenobject ten behoeve van trainingen op het gebied van werken op hoogte en werken in besloten ruimten. Layher heeft de vraag vanuit Eurosafe Group mogen omzetten in een advies, waarnaar Eurosafe het steigermateriaal aan de hand van het advies en tekeningen heeft kunnen plaatsen.

Training en advies

Op de locatie in Zevenbergen en Zwolle heeft Eurosafe Group een eigen training- en testcentrum. De trainingen zijn erop gericht klanten zoveel mogelijk te ondersteunen bij het ontwikkelen en vergroten van competenties bij medewerkers die in hun werk te maken hebben met werken op hoogte en in besloten ruimten.

Naast theorie geeft Eurosafe Solutions praktijkgerichte trainingen. De trainingslocatie bevat diverse plateaus, mangaten, kruipstelsels, tanks en objecten voor het behalen van een optimaal leerrendement. Een scala aan faciliteiten zijn gecreëerd om klanten uitgebreid te voorzien van de laatste kennis en kunde. De trainingscentra in Zwolle en Zevenbergen geven de mogelijkheid om op verschillende expertises te trainen zoals scenariotraining (maatwerk), EHBO en BHV algemeen, rampenbestrijding en outdoor educatie. De trainingen zijn gericht op veilig werken op hoogte, veilig werken in besloten ruimten en veilig werken bij water. Uiteraard is training op locatie ook een mogelijkheid. Alle trainingen van Eurosafe Group zijn te vinden op eurosafesolutions.com.

 
X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord