Slagkracht Juni 2023


LAYHER MOTOR TOUR

ZONDAG 24 SEPTEMBER 2023

In 2019 was de eerste LAYHER’S MOTORTOUR met een bont gezelschap van 20 bikers hebben we een tocht van zo’n 100 km gereden door Brabant. Vanwege de coronajaren die volgden hebben we het event tijdelijk geparkeerd. Nu het weer mag en kan organiseren we de Layher motortoertocht EDITION 2. Dus ben je in het bezit van een motorfiets - maakt niet uit wat, of heb je een rijbewijs en denk je ik ga er één huren... alles is welkom. Op zondag 24 september gaan we er op uit. Na de koffie starten we vanuit Layher Raamsdonkveer om 11.00 uur met de motortourtocht.
AANMELDING: Mail het aanmeldformulier voor 1 augustus naar m.berbers@layher.nl (Alleen bij heel slecht weer zullen we de tocht verzetten naar een andere datum of naar het voorjaar). We wensen je een prachtige zomer met veilige motorkilometers en zouden het leuk vinden als je aansluit. Take a ride with us!

 

  LEES MEER...

 


MATEXPO 2023

Layher is hier ook weer aanwezig!

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor machines en bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. De derde grootste vakbeurs in Europa zal worden gehouden op 6 tot en met 10 september 2023 in Kortrijk Xpo en trekt als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

Binnen op standnummer 171 laten wij u kennis maken met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Denk daarbij aan het ALLROUND en BLITZ steigersysteem, FLEXBEAM en TWIXBEAM, het Layher PROTECT en onze webshop van rolsteigers-, ladders en trappen met bestelportal.
 
Klik op de banner hieronder en registreer voor gratis entree!

 

  GRATIS TOEGANGSKAARTEN...

 

Twixbeamsysteem op de beurs

WIJNEN EVENT

VAN GEVELSTEIGER TOT PODIUMBOUW

Na ruim 35 jaar actief te zijn in steigerbouw en elke dag met ongeveer 50 man overal in Nederland projecten op te starten heeft Rico Wijnen besloten om een uit de hand gelopen hobby uit te breiden. Als een soort laatste project voordat hij stopt met werken is hij begonnen met Wijnen Event...

   LEES MEER...  

 

Wijnen Event
 
 homepage  linkedin  youtube facebook   twitter
 Homepage  LinkedIn  YouTube  Facebook  Twitter
 
www.layher.nl Linkedin layher Youtube Layher Facebook Layher Twitter Layher
Copyright © 2021 Layher BV/NV, All rights reserved.

Doorsturen naar een vriend of collega

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord