Het Allround Leuningsysteem AGSGebaseerd op het succesvolle Allround steigersysteem heeft Layher de modulaire gevelsteiger AGS (Allround Geländer System) ontwikkeld met een geïntegreerde vooruitlopende leuning.
 
Het Allround Leuningsysteem AGS bestaat uit staanders met twee rode clips waarmee de elementen met elkaar kunnen worden verbonden (leuningen, lichte eindleuningen en koppelingen). Deze clips zijn harde en zeer resistente plastic veiligheidshaken, die de leuningen fixeren door ze te sluiten met een simpele druk van de hand. Zo is montage en demontage zonder gereedschap en door één persoon mogelijk.
 
Een geïntegreerd leuningsysteem met voorloop- en uiteindelijke leuningen in één!

Het Layher AGS-steigersysteem voorziet steigervloeren direct tijdens de montage/demontage en in het uiteindelijk gebruik van dubbele leuningen, zonder dat er daarvoor hoeft te worden omgebouwd. De AGS-staander is in het systeem geïntegreerd. Dat betekent dat de bestaande Allroundconsoles, trappen, liggers en diagonalen probleemloos gemonteerd kunnen worden.

Geïntegreerd systeem

Met slechts een paar extra componenten kan een breed scala aan oplossingen worden aangeboden. Dankzij uniforme systeemafmetingen kunnen nieuwe producten in principe worden gecombineerd met bestaande componenten uit het Layher-productenaanbod - zelfs van vorige generaties. Dit garandeert investeringszekerheid.

LayPLAN CLASSIC integratie

Het steigersoftwarepakket LayPLAN CLASSIC kan direct een Allroundsteiger voorbereiden en voorzien van AGS (Allround Geländer System) inclusief de materiaalstaat.

Meer informatie: Het Layher Allround Leuningsysteem AGS (PDF)
AGS Onderdelen

Uw voordelen

Veiligheid

 • Voorloopleuning en definitieve leuning in één keer aangebracht.
 • Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van de steiger toe te passen.
 • Flexibel

 • Kan zowel van rechts naar links als van links naar rechts worden gemonteerd.
 • Leuningen kunnen individueel achteraf tijdelijk worden weggenomen.
 • Compatibel

 • De AGS staander is in het Allround systeem ge├»ntegreerd
 • Kan met alle andere Allround onderdelen gecombineerd worden.
 • X
  Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
  Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Akkoord