Training

Om veilig een steiger te kunnen (de)monteren moeten de bouwers worden opgeleid. Deze voor de hand liggende wens biedt in de praktijk een scala aan mogelijke opleidingen en cursussen.

Trainingen Layher

Om tegemoet te komen aan de deskundigheid die mensen specifiek nodig hebben voor hun dagelijks werk heeft Layher verschillende opleidingen. Alle bevatten een theorie en een praktijkdeel met Layhermateriaal. Hieronder een overzicht van de beschikbare trainingen. Op de achtergrond zijn we bezig om nog meer trainingen op te zetten, dus kijk regelmatig op onze website of informeer bij uw contactpersoon.Trainingsmogelijkheden Nederland:

 

Steigerbouw

Voor steigerbouwers die een DNV-GL persoonscertificaat willen halen is er de “Cursus monteur steigerbouw volgens SVWOH eisen”. Deze 4-daagse cursus voorziet in de theoretische en de praktische voorbereiding op het examen volgens de door de SVWOH vastgestelde vakbekwaamheidseisen. De cursus wordt afgesloten met een theoretisch en praktisch examen. Bij het behalen van het Examen ontvangt u een DNV-GL persoonscertificaat dat tevens wordt opgenomen in het Centraal Diploma Register. 

 

Niet beroepsmatige steigerbouwer

Om tegemoet te komen aan Layher systeemgebruikers die wel zelf monteren, demonteren en modificeren, geeft Layher gebruikerstrainingen voor specifiek Allround- en Blitz-systeemsteigers. Speciaal voor de toepassing in beperkte gevelsteigers. Deze 1-daagse training voorziet in de deskundigheid in het toepassen van de betreffende systeemsteiger en toepassing zonder dat men als specialist in alle fabricaten en type steigers is opgeleid.

 

Eventbouwers

Voor bouwers van het Layher Eventsysteem wordt met de 1-daagse “Gebruikerstraining Allround Event” de deskundigheid aangeleerd voor het werken met het Layher Eventsysteem.

 Trainingsmogelijkheden België:

 

Steigerbouw

Voor de gebruiker die ook monteert, demonteert of ombouwt bieden wij de opleiding “Gebruiker steigerbouw volgens AV-021”. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Bij het behalen van het examen ontvangt u een BeSaCC-persoonscertificaat dat tevens wordt opgenomen in het BeSaCC-Diploma Register. Voor deze training kan van subsidieregelingen zoals de Winteropleiding en KMO gebruik worden gemaakt.

 
 

 

 

Eventbouwers

Voor bouwers van het Layher Eventsysteem wordt met de 1-daagse “gebruikerstraining Allround Event” de deskundigheid aangeleerd voor het werken met het Layher Eventsysteem.

 

 

 


Producttrainingen:

 

Omdat het Layher productassortiment zeer uitgebreid is en veel toepassingsmogelijkheden biedt, geven wij ook Blitz- en Allroundproducttrainingen. Hierin staan de producten centraal en maakt men kennis met de vele mogelijkheden om de systemen efficiënter toe te passen.

Deze 1-daagse trainingen worden in Raamsdonksveer en Kontich gegeven.

 

Onze partners in opleidingen

Voor het waarborgen van de kwaliteit van de trainingen werkt Layher samen met de volgende partners:


Informatie

Meer informatie over het aanbod van onze cursussen bekijk de brochure Layher Benelux Trainingsoverzicht.

Onderstaande trainingskalender is een planningsoverzicht op basis van voldoende aanmeldingen. Bij onvoldoende deelnemers kunnen trainingen worden afgelast of verplaatst. Ook kunnen trainingen op klantverzoek specifiek worden ingepland.

Voor meer info: opleidingen@layher.nl

 
X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord