Geerteskerk in Kloetinge in de steigers

Het project

Mogelijk dat u niet zo snel in de buurt van het in Zeeland gelegen Goes komt, maar mocht dat wél het geval zijn, dan zult u zeker het steigerwerk van B&E Steigerbouw rond de Geerteskerk in Kloetinge zien staan. De restauratie van deze kerk wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Boogert. Vanaf 2017 is John Zuidweg van B&E Steigerbouw klant bij Layher. John herinnert zich het eerste contact nog, toen hij als zzp’er in de steigerwereld actief was. Hij vindt het mooi om te zien dat Layher doet wat het belooft. "Ze groeien mee met hun relaties". Sinds januari 2022 is Zuidweg Steigerbouw samengegaan met B&E Gevelonderhoud en daar is B&E Steigerbouw uit ontstaan. Naast de kerk in Kloetinge heeft B&E Steigerbouw ook een kerk in Colijnsplaat in de steigers staan “En om in de sfeer van kerken te blijven”, lacht John, “hebben we onlangs de opdracht ontvangen om de grootste nieuwbouwkerk van Zeeland in de steigers te zetten. Een omvangrijke klus waar we ook weer op de ondersteuning van Layher mogen rekenen.”


BE Steigerbouw Geertesk geheelerk 
Engineering

Voor aanvang van het bouwen van de steiger in Kloetinge heeft B&E Steigerbouw aan Layher gevraagd de engineering op zich te nemen. “Een dienst waar wij vaker gebruik van maken en die altijd weer resulteert in een gedegen voorbereiding. Korte lijnen met de tekenaar en meedenken met de uiteindelijke uitvoering dat is de gouden combinatie”, weet John duidelijk te formuleren. “Een tekening bestaat uit verschillende aanzichten en is de rode draad tijdens de montage.”


John Zuidweg BE 
 
Allround steigersysteem

Het stalen Layher Allroundsysteem blijft voor grote, zware en omvangrijke projecten de onbetwiste favoriet. Inmiddels is John ook favoriet van het renovatiesteigersysteem. “Deze steigers bouwen we hoofdzakelijk voor B&E Gevelonderhoud (zusterbedrijf van B&E Steigerbouw), maar ook voor andere renovatie -en onderhoudsbedrijven.” John is er erg enthousiast over: “Een grote investering, zeker gezien het feit dat het topkwaliteit Layher aluminium is, maar het bouwt fantastisch en onze monteurs waarderen de afwisseling. Het maakt ons tot een veelzijdige partij die toegevoegde waarde levert voor bedrijven die ook op hoger niveau veilig willen werken.”


BE steigerbouw Geerteskerk 
 
Kwaliteit

“Wij hechten waarde aan kwaliteit,” vertelt John. “Onlangs hebben wij ons na een traject van 10 maanden, kunnen laten certificeren door SGS voor de ISO-9001 norm! Een traject waar we zelf bewust voor gekozen hebben. ISO-9001 staat voor de norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. De kwaliteit van de materialen die Layher levert past bij B&E Steigerbouw.” Ik wil Layher bedanken voor de steun door de jaren heen en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. “

 

https://www.besteigerbouw.nl/

https://www.bouwbedrijfboogert.nl/projecten/geerteskerk-kloetinge/

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord