Layher camera- of videotorens op de sportvelden via 8sports

Overal op verschillende sportvelden verschijnen steeds meer Layher-cameratorens met videobordessen vanwaaruit rechtstreeks TV-opnames gemaakt worden. Of ze worden gebruikt voor trainingsdoeleinden. Een van de producten die 8sports aanbiedt is de videotoren (of cameratoren). Er is binnen hockeyverenigingen veel vraag voor deze videotorens. Voor het ontwerp en de constructieberekeningen is hiervoor Layher benaderd.

 

Inmiddels zijn er de afgelopen jaren videotorens in verschillende uitvoeringen geleverd. De torenontwerpen zijn doorontwikkeld en verbeterd met o.a. de opties voor anti inklimstaanders, een onderdoorgang, zijkappen en een dakconstructie voor een toren tussen twee velden om beide velden te filmen. 
 

 

Onder de klanten behoren o.a. de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, hoofdklasse hockeyclubs als Amsterdam, HGC, Hurley en Kampong. Recente ontwikkelingen zijn het vereenvoudigen van de dakconstructie, toepassing van de torens in het voetbal en de tijdelijke verhuur van torens.

De samenwerking tussen 8sports en Layher verloopt via korte lijnen waardoor snel geschakeld kan worden op klantvragen of eventuele problemen.
 


X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord