PROJECT ZEILREGELDAK XL

VERDIEPING OP GEZINSWONING

Het wisselvallige weer in België. Het blijft een factor die in de bouwwereld voor verrassingen kan zorgen. Het is dan ook niet evident om renovatiewerken uit te voeren in slechte weersomstandigheden. Het Layher Zeilregeldak XL is hiervoor uitermate geschikt. Te Brugge werd bij een gezinswoning een zadeldak volledig omgebouwd tot een volwaardige 2e verdieping. Bijkomend probleem: de benedenverdieping met de bijhorende inboedel moest daarbij gevrijwaard worden. Het gezin bleef tijdens de verbouwing in het huis wonen.


Deco Zeilregeldak XL 
Deco Zeilregeldak XL 

De firma Deco Stellingbouw uit Torhout werd daarom gevraagd om een oplossing te bieden om de weersomstandigheden gedurende de werkzaamheden te kunnen beheersen en zo een strakke planning te kunnen aanhouden. Dit alles moest ook een zo veilig mogelijke werkomgeving creëren die zowel voor de klant (het gezin) als de aannemer het nodige comfort aanbiedt.

Hierbij heeft Deco Stellingbouw voorgesteld om boven op de steiger een dak te bouwen en de verticale wanden met krimpfolie te omhullen. Voor de bouw van het dak werd gebruik gemaakt van het Layher zeilregeldak XL wat een perfecte connectie mogelijk maakt met de Allroundsteiger en bovendien een snelle en flexibele opbouw en afbraak mogelijk maakt.

Deco Zeilregeldag XL
Deco Zeilregeldag XL
Deco Zeilregeldag XL
Deco Zeilregeldag XL

Het project werd al na een maand tot een goed einde gebracht. De klant was heel tevreden en dient als voorbeeld bij dergelijke projecten in de toekomst om voor dezelfde oplossing te kiezen.

Deco
https://www.decostellingbouw.be/

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord