Renovatie City House Rotterdam

Aan de Kruiskade in Rotterdam wordt het rijksmonument City House volledig gerenoveerd. Het is in 1957 onder architectuur (Van Tijen en Maaskant) gebouwd en telt 13 verdiepingen. Het City House heeft nu 88 appartementen en in de onderste ruimtes bevinden zich verschillende winkels, horecagelegenheden en kantoren.

Werkzaamheden renovatie: Dit bestaat uit groot onderhoud van het pand waaronder schilderwerk, vervangen kozijnen en glas en onderhoud balkons. De werkzaamheden zijn gestart op 13 februari 2024 en na de bouwvakvakantie 2024 moet het gereed zijn.
City House

Samenstelling van deze steiger op de Kruiskade: De onderbouw bestaat uit Layher Allroundsteigersysteem met puinvangers en de opbouw bestaat uit het aluminium Layher Blitzsteigersysteem. Het pand is 75 meter lang en de ondersteuning is 4 meter hoog en daar boven 9 slagen aluminium Blitz van 2.80 m. Er is 50% windreducerend steigergaas aangebracht.

City House
City House

City House
Bijzonderheden van deze steigers: Er zijn stalen balken, uitkragend in combinatie met stempels, als doorstempeling van de luifel aangebracht. De overspanning bestaat uit tralieliggers die zijn gemonteerd op de grond en met de kraan op de positie gehesen zijn.

Uitvoering steigerproject:
HeightCare uit Ridderkerk in combinatie met Armonta Steigerbouw (montage van de onderbouw) en Klop Verhuur (levering van het Layher Allroundmaterieel). 


Engineering: Getekend en berekend door Armonta Steigerbouw met ondersteuning van PBXXL.

Opdrachtgever: Kloet Vlaardingen B.V.

https://www.heightcare.nl/

https://www.klop.com/nl/

https://www.armonta.nl/
X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord