Haal je grote liefde van stal en ben erbij op 1 september!

In onze branche werken veel motorrijders, en wij kunnen het weten want alleen bij Layher Benelux werken er al 7! Het idee om eens samen een mooi stukkie te gaan sturen was dan ook snel geboren. Hoe leuk zou het zijn om daar ook relaties voor uit te nodigen.

Ben je in het bezit van een motorfiets - maakt niet uit wat, of heb je een rijbewijs en denk je ik ga er één huren.... alles is welkom. Op zondag 1 september willen we na een bakkie met worstenbroodje rond 12.00 uur starten met de tourtocht. We rijden door de Biesbosch en omgeving en doorkruisen een fraai stuk van Brabant, wij zorgen voor voorrijders. Na een kleine 100 km eindigen we wederom bij Layher, Lissenveld 18 in Raamsdonksveer voor een heerlijke lunch. Er is dan ook alle gelegenheid om elkaars motoren te bewonderen en sterke verhalen te vertellen of foto’s te maken van elkaars ‘grote liefdes’.

 

AANMELDING

Laat ons weten of je erbij bent bij de eerste editie van LAYHER’S MOTORTOUR. Vul bijgaand aanmeldformulier vóór 17 augustus in en mail het naar m.berbers@layher.nl 

Indien het weer ons in de steek laat schuiven we het een week op naar 8 september, dus hou daar rekening mee in je agenda als je dit leuke uitje niet wilt missen.

 

We wensen je een zonnige zomer met mooie motorkilometers en zouden het leuk vinden als je erbij bent. 

Met vriendelijke groet,

Marina Berbers en Mike Tukker

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord