Nieuw Layher servicedepot in Meppel

Een geslaagde feestelijke opening van ons servicedepot in Meppel!

 

Op donderdagmiddag 14 maart 2019 heeft burgemeester Richard Korteland van Meppel met een druk op de knop het Layher-logo op de gevel onthuld en zo de officiële opening van het Layher-depot verricht.

Klanten en diverse relaties genoten daarna in de gezellig ingerichte hal van de drankjes en de verschillende lekkere hapjes en de speciale food-truck-burgers.

Wij zijn trots op dit mooie pand en hopen dat vanuit Meppel de leveringsservice en bereikbaarheid nog beter tot zijn recht komt. Alle bezoekers bedankt voor uw komst en belangstelling.

 

Een van de belangrijkste meerwaarden die Layher wil bieden is meer snelheid. Snel bouwen door middel van ons Lightweight-materiaal en een hoge mate van maatvastheid maar vooral ook door snel te leveren. Niet alleen een hoge voorraad maar ook dicht bij de klanten in de buurt zijn, maakt snel leveren mogelijk. Als we naar de kaart van Nederland kijken dan ligt ons magazijn in Raamsdonksveer wel in de buurt van een hoge concentratie industrie maar geografisch ligt deze locatie minder voor de hand. Onze klanten in Noordoost-Nederland kunnen niet “even” naar Layher rijden om snel wat ontbrekend materiaal op te komen halen. Niet alleen de afstand maar ook het verkeer in het midden van het land maakt dit een tijdrovende onderneming. 

Om onze klanten in de noordelijke helft van Nederland beter en vooral sneller van dienst te kunnen zijn, hebben we een magazijn in Meppel geopend. De bereikbaarheid is uitstekend. Op minder dan 5 minuten van de A32 (afslag Meppel-Noord), vlakbij een van de belangrijkste kruisingen van snelwegen in Noord-Nederland. De 2.500 m2-locatie in Meppel bestaat uit een binnenmagazijn van 600 m2 voor de opslag van onze aluminium en houten producten, met een verhard buitenterrein van 1.900 m2 voor het staal. We gaan in totaal zo’n 600 verschillende artikelen opslaan voor directe levering uit voorraad. De voorraad in Meppel komt bovenop onze voorraden in Raamsdonksveer en Kontich (B). Dat komt onze leverbetrouwbaarheid ten goede.

De locatie Meppel is op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur geopend, tel. 0522-219199. De bestellingen van onze klanten in de noordelijke helft van Nederland worden geleverd vanuit Meppel. U kunt natuurlijk ook direct naar ons magazijn in Meppel rijden en ter plekke besluiten welke materialen u wenst mee te nemen. Op de locatie in Meppel gaan we ook, net als in Raamsdonksveer, een buitenshowroom inrichten. We nodigen u dan ook graag uit om een keer te komen kijken naar de slimme oplossingen die we u kunnen bieden. We beschikken in ons servicedepot ook over een trainingsruimte waar we het komende jaar verscheidene cursussen zullen aanbieden.

 

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord