Slagkracht mei 2023


JAN OCKHUIZEN

NA 28 JAAR MET PENSIOEN

Donderdagmiddag 11 mei was er de receptie ter gelegenheid van het met pensioen gaan van onze collega Jan Ockhuizen. Na de toespraak van directeur Hans Pluimes ontving Jan een beeldig kunstwerk waarin zijn creatie het ‘Jantje’ (spiekop-ribbenhouder) was verwerkt. Jan nam zelf het woord om iedereen te bedanken en op zijn unieke wijze de aanwezigen nog enkele levenslessen mee te geven. Daarna ontving hij nog een fotocollage namens de collega’s en was er een verrassingsoptreden van de coverartiest van Helene Fischer, de lievelingszangeres van Jan. Er werd nog lang genoten van de aanwezige heerlijke catering en drankjes. Jan wil via deze weg iedereen bedanken die aanwezig was en voor alles wat hij die middag heeft ontvangen en voor alle reacties op Layher social media-kanalen. “Het gaat u allen goed, houd het simpel!” Jan, jij bedankt voor je inzet voor Layher Benelux en geniet van je pensioen samen met Lenneke en de rest van je familie.
Pensioen Jan Ockhuizen

SPIEKOP RIBBENHOUDER

ACCESSOIRE

Deze maand is onze Jan met pensioen gegaan. Een van de producten uit zijn nalatenschap is zeker nog niet met pensioen. Het Jantje, de spiekopribbenhouder. Ideaal om een eventconstructie of een Allroundsteiger snel af te werken met houten platen, panelen, plaatwerk, planken of decorstukken. In het "Jantje" (de ribbenhouder) worden standaard houten ribben 44 x 69 mm gemonteerd, waarna de constructie of steiger is af te werken met de gewenste wandafwerking. Ideale toepassing voor de eventcontructies in plaats van de tie wraps.

 

  MEER INFO...

 

Spiekop ribbenhouder

PSB STEIGERS RENOVATIE

MONUMENTAAL PAND AMSTERDAM

Het voormalig kantoorpand van de AMRO-bank in de Sint Antoniebreestraat in Amsterdam, in de volksmond bekend als het Pand met de Klok, wordt gerenoveerd. Dit bestaat uit onderhoud van de gevel, houtrot, schilderwerk en opknappen van de balustrade van het rijksmonument uit 1920. De looptijd van de werkzaamheden is van april t/m juli 2023...

   LEES MEER...  

 

PSB renovatie Antoniebreestraat in Amsterdam
 
 homepage  linkedin  youtube facebook   twitter
 Homepage  LinkedIn  YouTube  Facebook  Twitter
 
www.layher.nl Linkedin layher Youtube Layher Facebook Layher Twitter Layher
Copyright © 2021 Layher BV/NV, All rights reserved.

Doorsturen naar een vriend of collega

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord