RECO project Avans Hogeschool Breda

In het hoofdgebouw (vide) van Hogeschool Avans te Breda moet de Sprinklerinstallatie vervangen worden en tevens het nodige schilderwerk worden uitgevoerd. Door de geringe draagkracht van de betonvloeren waarop de werkzaamheden moeten plaatsvinden, was het niet mogelijk het werk met hoogwerkers uit te voeren.

Met de wensen van de opdrachtgever heeft RECO de engineering opgepakt wat geresulteerd heeft in een ruimtesteiger in de vide, een oplossing op maat. De Layher Allroundsteiger is gebouwd op houten H-balken met omgekeerde kopspindels die zorgen voor een goede drukverdeling, zodat er geen schade ontstaat aan de vloeren. Een mooie en veilige werkvloer op hoogte voor alle partijen is het resultaat.

 
RECO heeft het project in opdracht van Strukton Worksphere B.V., welke de werkzaamheden uitvoert voor Avans Hogeschool te Breda.  

Strukton Worksphere richt zich in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap toe. Daarnaast richten zij zich op projecten met een sterke technologiecomponent en op projecten waarvoor specialismen het verschil maken.

RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel aan de Bouw, Rail & Infra, Evenementen en meer. Zij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten zoals calculatie, transport en montage. Door deskundig advies van specialisten én een uitgebreid productassortiment levert RECO de totaaloplossing voor ieder project. Als familiebedrijf werken zij via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat ze door snel schakelen zekerheid kunnen bieden aan opdrachtgevers. Zo gaan zij iedere uitdaging aan als partner in materieel.
 
X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord