Gebr. Roskam b.v.
Industrieweg 56 I/J
3641 RL Mijdrecht
0297-301004 

 

Project Jacob van Lennepkade Amsterdam

Het Project

De Jacob van Lennepkade in Amsterdam wordt opnieuw geschilderd in opdracht van QBuild en is daarvoor in de steigers gezet. Een mooie klus voor de steigerbouwafdeling van de Gebr. Roskam B.V. De basis van het steigerwerk is uitgevoerd in Layher Allround i.v.m. met de doorloop. De opbouw van de gevelsteiger bestaat uit Layher aluminium Blitz gevelsteigermateriaal inclusief anti-inklimvoorziening op de eerste slag.

De Geschiedenis

Gebr. Roskam B.V. is een 97-jarig bedrijf in de Randstad. Destijds was Roskam een olie- en verfhandel die vanuit het grachtenpakhuis leverde aan binnenvaartschepen. Nu is het bedrijf gegroeid naar vier filialen in Amsterdam, Hilversum, Mijdrecht en Rozenburg (NH). Het eerste contact met Layher was in 1975 en de afname betrof toen houten ladders en rolsteigers.

Afdeling Steigerbouw

In de loop der jaren kwam ook de vraag of Roskam de rolsteigers kon opbouwen. In 2004 werden de eerste Layher Blitz aluminium gevelsteigers aangeschaft en dat was het begin van de afdeling Steigerbouw. Sinds 2006 staat Chris Beijer aan het roer van deze afdeling en is deze gegroeid van een enkele steiger opbouwen en/of afbreken per maand naar het leveren van maatwerk met Layher Allround stalen systeemsteigers en Layher Blitz aluminium gevelsteigers. Vanaf 1 januari 2022 is Gebr. Roskam B.V. begonnen met het los verhuren van Layher Blitz aluminium gevelsteigermateriaal.

Chris beijer Roskam Blitz 
Blitz gevel steiger Roskam BV
Blitz gevelsteiger Roskam BV
X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord