“Vanilla Sky” in Charleroi

In juni van dit jaar had de firma PAC'ECHAF de opdracht tot het realiseren van het evenementenplatform 'Vanilla Sky'. Gelegen naast een hangar aan het einde van de startbaan op de luchthaven Charleroi bood dit platform in de periode van 15 juni t/m 10 augustus plaats voor een restaurant/lunchroom en werden er diverse Kiss- en Fly en afterwork avonden met DJ en of live muziek georganiseerd. 

 

Binnen korte tijd moest er op een hoogte van 7 m een platform met een vloeroppervlakte van meer dan 650 m2 (klasse 6: <750 kg/m2 ) gecreëerd worden. De constructie moest 800 personen, diverse apparatuur en decoraties kunnen ondersteunen en dit met inachtneming van optimale veiligheid. Voorwaarden en toepassingen waar het Layher Eventsysteem uitermate geschikt voor is. 

De toegang werd gerealiseerd door middel van een trap van 4m breed bestaande uit Layher Allround. Verder moest het platform worden voorzien van twee secundaire trappen en een laad- en losperron. Voor het laad- en losperron en de verschillende trappen zijn de nieuwe Layher-LightWeightvloeren gebruikt. Deze vloeren zijn bijzonder licht en beschikken over een groot draagvermogen (klasse 6).

 

Layher Benelux is er mede dankzij haar ruime voorraad in geslaagd om al deze specifiek bestelde materialen in extreem korte tijd te produceren en te leveren. 

Mede door een vlekkeloze en pragmatische samenwerking tussen PAC'ECHAF, de evenementenorganisatie 50N5E en Layher kon dit belangrijke zomerevenement tijdig van start gaan.

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord